-9%

We-Vibe Jive G-pistevibraattori Bluetooth

109,90  99,90 

50 varastossa

Jive by We-Vibe on bluetooth-ohjattu G-pistevibraattori. Se on huomaamaton, kuiskauksenhiljainen ja mukava käyttää. Voit ohjata Jiveä kännykälläsi We-Connect-sovelluksella. Säätele laitetta itse tai anna hallinta kumppanillesi mikä tekeekin tästä astetta hienompaa.

Ilmainen We-Connect-sovellus antaa sinulle tai kumppanille mahdollisuuden hallita Jiveä samassa huoneessa tai pitkän matkan päässä. Laitteesta löytyy vakiona 10 erilaista värähtelymoodista ja voit luoda omia tempoja We-Connect-sovelluksella jolla saat varpaasi kippuralle. Kun kumppanisi lataa We-Connect-sovelluksen, voi hän säätää Jiveä vaikka maapallon toiselta puolelta. Kahden älylaitteen, kahden We-Vibe-tuotteen ja nettiyhteyden kautta, voi pariskunta harrastaa myös ”kaukoseksiä”.

Jive-kuulavibraattorin moottori värisee voimakkaasti matalalla taajuudella ja sen ääni on erittäin hiljainen. Käynnistääksesi laite paina virtanäppäintä n. 2 sek. ajan ja sitten lyhyesti uudestaan. Värinäohjelmat vaihtuvat joka painalluksella.

Jive-kuulavibraattori on valmistettu korkealaatuisesta ja joustavasta silikonista. Samettinen materiaali tuntuu ihanalta ihoa ja limakalvoja vasten. Silikon on allergisoimaton ja kestävää materiaalia. Pitkulaisen muotoilunsa ansiosta, Jive on helppo työntää emättimeen. Poisotto on helppoa taipuisan ja litteän hännän ansiosta.

 

Käytön jälkeen, pese tuote miedolla saippuavedellä ja desinfioi tarvittaessa erotiikkavälineille tarkoitetulla puhdistusaineella. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta lisäämään nautintoa.

We-Vibe Jive-pakkaus sisältää kuulavibraattorin, USB-kaapelin, satiinisen säilytyspussin sekä pika-käyttöohjeen (kielinä mm. englanti).

We-Connect on ladattavissa App Storesta, Google Playsta tai We-Viben omilta sivuilta We-Vibe.com/app. Sovellus toimii laitteissa: iOS9 tai uudempi, iPhone 4S tai uudempi, iPad (3rd Generation/iOS9 tai uudempi), iPad Mini, iPod Touch (5th generation tai uudempi), Android 4.4 tai uudempi, Google Pixel, HTC Droid, HTC One (M7, M8), LG Nexus, OnePlus One, Samsung Galaxy (S4 tai uudempi), Samsung Galaxy Nexus, Sony Xperia Z3.

Ladataan mukana tulevan USB-kaapelin avulla joka kiinnittyy laitteeseen magneettipäiden avulla. Huom! UBS-adapteri ei sisälly pakkaukseen.

Tuotetiedot:

  • Kokopituus: n. 19,5 cm
  • Kuulaosan pituus: n. 7,5 cm
  • Kuulaosan halkaisija: 3,1 x 3,6 cm
  • Paino: 62 g
  • Latausaika: 90 min
  • Toiminta-aika: jopa 120 min
  • Materiaali: 100% Silikoni
  • 100% Vesitiivis
  • Väri: Sininen