SHUNGA EROOTTINEN HIERONTAÖLJY PASSION

29,90 

50 varastossa

Shungan eroottinen aisteja herättävä hierontaöljy on valmistettu laadukkaista kylmäpuristetuista öljyistä. Hemmottele rakastasi eroottisella, sensuellilla hieronnalla. Nautit taatusti itsekin!

Shungan tuotteet ovat laadukkaita ja valmistusaineet on mietitty tarkkaan ja huolella. Kylmäpuristetuista öljyistä valmistetulla aromaattisella Passion Apple (omena) öljyllä on intohimoa lisäävä vaikutus. Hierontaöljy tekee ihon silkin pehmeäksi se ei tahmaa ja on erittäin riittoisa.

Aisteja herättelevä tuoksu ja ylellisyys tekevät tästä öljystä miellyttävän ja nautinnollisen käyttää. Älä käytä tätä hierontaöljyä intiimialueilla ja limakalvoilla.

Laadukas öljy ei sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Säilyy avattuna 24 kk. Valmistettu Kanadassa.

Tuotetiedot:

  • Öljypohjainen
  • Ominaisuudet: Omenantuoksuinen, vegaaninen
  • Koko: 250 ml
  • Ainesosat (ingredients): Sweet Almond Oil (Prunus Amygdalus Dulcis Oil), Grape Seed Oil (Vitis Vinifera Seed Oil), Sesame Oil (Sesamum Indicum Oil), Avocado Oil (Persea Gratissima Oil), Safflower Oil (Carthamus Tinctorius Oil), Vitamin E (Tocopherol), Ylang Ylang Flower (Cananga Odorata), Fragrance, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citral, Eugenol, Methyleugenol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Limonene, Methyl 2-Octynoate, Geraniol, Farnesol, Lilial, Linalool, Benzyl Benzoate, Cironellol, Hexyl Cinnamal, Alpha Isomethyl Ionone
  • Säilyy avaamisen jälkeen 24 kk