BATHMATE Hydromax 7 – Penispumppu

124,50 

Poista

Haluatko maksimoida itsesi? Bathmate penispumput ovat yksi markkinoiden parhaista pumpuista sen innovatiivisen mekanismin ansiosta. Hydromax 7 on laadukas ja kehittynyt toisen sukupolven hydraulinen penispumppu, joka on suunniteltu miehille joiden peniksen pituus erektiossa on 14cm – 18cm.

Bathmate Hydromax penispumput antavat jopa 35% enemmän imutehoa kuin tavalliset Bathmate penispumput. Bathmate on tarkoitettu käytettäväksi suihkussa tai kylvyssä ja kun penispumppu täytetään vedellä, pumppaamisen seurauksena sisälle syntyy tehokas ja tasainen alipaine. Bathmate Hydromaxin rakenne on suunniteltu minimoimaan puristusvoimaa ja maksimoimaan laajennusvoimaa. Näin saadaan suurin mahdollinen kasvava vaikutus mahdollisimman pienellä epämukavuusasteella.

Mikä tekee Bathmate Hydromax penispumpuista sitten niin hyvän? Ilmalla toimivien pumppujen sisällä, ilman vaikutus ei välttämättä vaikuta penikseen samassa suhteessa koko varren matkalla. Siksi tämä voi johtaa joidenkin alueiden laajenemisen epäsuhteessa, esim. tyypillisesti vain esinahka pullistuu. Hydromax pumpuissa laajentuminen tapahtuu tasaisemmin koko matkalla ja lopputulos on siten tasaisempi ja tehokkaampi.

Hydromax 7 on täydellinen valinta miehelle joka haluaa lisää pituutta ja vahvistaa kestävyyttä. Tämä pumppu pitää peniksen terhakkaana, vahvistaa verenvirtausta ja kehittää erektiota isommaksi. Hydromax 7 penispumpussa on pehmeämpi tiiviste kuin aikaisemmissa malleissa joten käyttömukavuus on parantunut entisestään.

 

Tuotetiedot:

  • Materiaali: Polykarbonaatti, ihoystävällinen silikoni, ruostumaton teräs
  • Pumpun sisäpituus: 24,8cm
  • Pumpun ympärysmitta: 17,9cm
  • Paino: 292g
  • Väri: Kirkas, sininen