Angel Avenue -verkkokaupan asiakaspalvelu

Tästä löydät vastauksen usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli jokin muu asia askarruttaa tai haluat antaa palautetta, lähetä meille viesti viereisellä lomakkeella.

Kun olet maksanut tilauksen ja palautunut maksusivulta takaisin verkkokauppaamme, sinulle lähetetään tilauksesta vahvistus. Jos ette jostain syystä ole pystynyt palaamaan takaisin kauppaan, järjestelmä asettaa tilauksen ”Odottaa maksua”-tilaan eikä tilauksesta lähde vahvistusta. Ottakaa tässä tapauksessa yhteys asiakaspalveluumme.

Jos kuitenkin maksun jälkeen olette palautunut takaisin verkkokauppaamme ”Kiitos tilauksesta” sivulle, eikä tilausvahvistusta kuulu. Tarkistakaa roskapostilaatikko! Mikäli tilausvahvistusta ei löydy, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos olette tehnyt tilauksen arkipäivänä ennen klo 15.00, pääsääntöisesti tilauksenne käsitellään vielä samana päivänä. Aina tähän ei kyetä riippuen kuinka paljon tilauksia on jonossa. Jos tilaus on saapunut klo 15.00 jälkeen, se käsitellään viimeistään seuraavana arkipäivänä. Viikonloppuna saapuneet tilaukset käsitellään viimeistään maanantaina.

Kun tilauksenne on käsitelty, saatte siitä vahvistuksen sähköpostiinne jonka mukana toimitetaan seurantanumero. Jos lähetysvahvistusta ei ole kuulunut, tarkista roskapostilaatikko. Voit myös tarkastaa Asiakastili-sivulta (vaatii rekisteröitymisen) tilauksenne tilan. Jos lähetysvahvistusta / seurantanumeroa ei ole saapunut, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme.

Yleisimmät toimitusaikamme lähetyksestä on noin 2-5 arkipäivää riippuen tilauksen ajankohdasta ja toimitustavasta. Voit seurata lähetyksesi kulkua lähetysseuranta-sivulta. Ongelmatapauksissa ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Angel Avenue Verkkokauppa

Yritys: Angel Import

Y-Tunnus: 2937861-3

Sähköposti: info@angelavenue.fi

Asiakaspalvelu: aspa@angelavenue.fi

Puhelin: 046 540 6597 (ei asiakaspalvelua)

Postiosoite:

Angel Import
PL 132
00701 Helsinki

Toimitusehdot | Tietosuojaseloste | Lähetyksen seuranta

Onko sinulla lisäkysymyksiä? Lähetä viesti asiakaspalveluumme niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Luemme mielellämme myös palautetta ja ehdotuksia siitä kuinka voimme parantaa kauppaamme ja valikoimaamme. Palautteesi on meille tärkeitä!

Facebook Messenger yhteydenotto

Angel Avenue Maksutavat